Tahmina Akefi staat stil bij haar geliefde: Deelt allerlaatste foto die zij kreeg van Peter😢🙏

Tahmina Akefi, de verloofde van de vermoorde Peter R. de Vries, staat deze woensdag stil bij haar geliefde. De dag dat de nachtmerrie begon.

Op haar Instagram-account plaatst Tahmina een emotioneel bericht en deelt ze de allerlaatste foto die haar Peter naar haar stuurde.

Ze schrijft emotioneel: “Precies een jaar geleden zag het leven er zo anders uit. Peter belde me in de ochtend op, blij en enthousiast over het huis dat we op het oog hadden.

Hij wilde een tweede afspraak maken zodat we de woning samen konden bekijken. Om 20.15 uur zouden we elkaar bij het appartement ontmoeten. Maar zover kwam het niet. De dag eindigde in een nachtmerrie…

Op 6 juli, om precies 16.02 uur, stuurde hij me zijn allerlaatste foto. Met zijn mooie lach. En zo herinner ik me hem. Zo zal ik hem altijd blijven herinneren.

Die neemt niemand mij af. Evenals de liefde die hij me gaf. De liefde die hij zelf beschreef als ‘peilloos diep en eindeloos hoog’.”

Deze zomer zouden Peter R. de Vries en Tahmina elkaar het Ja-woord gaan geven. Dit vertelde Tahmina in de documentaire Vertrouwelijk!

In deze documentaire liet zij zich voor het eerst zien als de partner van verslaggever Peter R. de Vries. Het koppel wilde hun relatie kenbaar maken aan de buitenwereld.

Maar liefst zes jaar lang hielden de tortelduifjes hun relatie geheim, dit omdat Tahmina naar eigen zeggen niet bekende wilde staan als het liefje van Peter.

In 2015 leerden Peter en Tahmina elkaar kennen tijdens een uitzending van Pauw waar zij alle twee aan tafel zaten als gasten.

Over de auteur

Scroll naar boven