Wat velen niet weten: Alberto Stegeman draagt groot verdriet met zich mee!🙏😢

De52 jarige Alberto Stegeman telt zijn zegeningen. Hij is gezond, heeft een geweldige vriendin en kinderen en een prachtige carrière.

Toch sleept Alberto Stegeman iedere dag weer een intens verdriet met zich mee. In Libelle vertelt hij hier openhartig over.

Aan zijn beroep zit zeker negatieve kanten, echter is de m!sdaadverslaggever niet van plan om te gaan stoppen.

Sinds 2011 is hij samen met zijn vriendin Judith Krom en gelukkig geeft zij hem geen hints om misschien toch maar te stoppen. ‘Ze is heel nuchter.’

Alberto heeft een zeer goede vriendschap met zijn collega Kees van der Spek en hun partners kunnen het gelukkig ook goed met elkaar vinden.

‘De vriendin van Kees staat er hetzelfde in, ze liggen allebei niet wakker van wat wij doen voor werk,’ vertelt Alberto.

Hij vertelt dat zijn moeder Janny in het begin wel gestresst voor de buis zat, ze belde hem zelfs een keer tijdens een reclameblok. ‘Dat gebeurt niet meer hoor, ze is er nu wel aan gewend.’

Een persoon van wie Alberto graag feedback had willen krijgen, is van zijn vader Gerrit. In 2010 sloot zijn vader op 66 jarige leeftijd definitief zijn ogen.

‘Hij heeft mijn kinderen nooit gezien, dat vind ik echt ontzettend jammer.’ Vader en zoon hadden een goede relatie, echter spraken ze niet echt over hun gevoelens.

Hun bad verdiepte op het sterfbed van zijn vader. ‘Het klinkt raar, maar terugkijkend was de periode tot aan zijn overlijden vooral fijn en intiem. We hebben alles wel uitgesproken.’ 

Over de auteur

Scroll naar boven