Familie van Soelen gaat actie ondernemen tegen documentaire Hazes: Moet opgelost worden😱😲

Sarah van Soelen en haar familie willen absoluut niet voorkomen in de documentaire over het leven van André Hazes.

De familie van Soelen gaat maandag om de tafel met de makers en leggen de eis neer dat alle beelden uit de RTL Videoland documentaire worden gehaald.

Tijdens het filmen van de docu waren Sarah en de volkszanger nog een stelletje en vooral haar stiefvader was nauw betrokken toen het slecht ging met de zanger.

De familie was in shock toen het nieuws naar buiten kwam dat alles weer koek en ei is tussen Monique en André.

,,Sarah en haar familie waren nogal verbaasd over de reünie tussen André en Monique Westenberg. Die gaan actie ondernemen tegen de documentaire die eraan komt.

Ze willen er niet in voorkomen. De reünie tussen André en Monique heeft bij hen veel losgemaakt”, vertelt Patty, die de familie Soelen gesproken heeft.

De familie heeft laten weten dat ze niets meer hebben vernomen van de zanger nadat Sarah en André uit elkaar gingen. Voor hun was dat dan ook pijnlijk.

,,Hij is gewoon voor iedereen een beetje uit het zicht verdwenen. ‘En nu worden wij dadelijk neergezet als de tussenfase in een documentaire waar we eigenlijk niets meer mee te maken willen hebben’”

,,Zij hebben geen quitclaims moeten tekenen”, vertelt Patty. ,,Ik heb daarom ook het productiehuis van de documentaire vandaag even gebeld om te vragen:

‘Wat gaan we hieraan doen?’ Zij hebben mij verteld dat ze maandag om tafel gaan zitten om te kijken hoe ze dit gaan oplossen.

Over de auteur

Scroll naar boven