Vrouw heeft gigantisch achterwerk: Mannen haken af door angst

Een vrouw van Servisch-Zweedse afkomst met een “enorm achterwerk” zegt dat ze moeite heeft om liefde te vinden omdat mannen “bang” zijn voor haar operatief vergrote achterste.

Natasha Crown, 27 jaar oud, heeft vijf Braziliaanse bilvergrotingen ondergaan in een poging om “de grootste kont ter wereld” te krijgen, maar de operaties hebben haar niet geholpen om een langdurige partner te vinden.

“Mijn laatste relatie was zeven jaar geleden”, gaf Crown openhartig toe in een recent interview met ‘Truly’. “Ik ben vrij extreem, dus ik denk dat mensen bang voor mij zijn.”

De Braziliaanse bilvergrotingen, ook wel bekend als BBL’s, zijn de afgelopen jaren enorm in populariteit gestegen, waarbij veel vrouwen verlangen naar rondingen à la de Kardashians.

Dankzij haar enorme achterwerk heeft Crown meer dan 2 miljoen Instagram-volgers, dus het is verrassend om te horen dat ze eenzaam is.

Recentelijk verscheen de uit Zweden afkomstige influencer in de serie ‘ Hooked on the Look’ van ‘Truly’ vanuit Göteborg, waar ze een blind date had met de Zweed Adam.

De man werd precies zoals Crown had voorspeld afgeschrikt door haar overvloedige achterwerk, en hij had geen interesse in een tweede date.

“Ik begrijp. Het is te veel voor hem. Het is te veel om alle diktes en rondingen aan te kunnen”, zei Crown treurig na de rampzalige datum. “Het is niet gelukt, we gaan verder en hopelijk vind ik iemand.”

Ondanks dat haar enorme achterwerk potentiële liefdesbelangen afschrikt, zei Crown dat ze geen plannen heeft om te stoppen met de verbeteringen.

Ze heeft bijna $ 150.000 uitgegeven aan haar eerste vijf Braziliaanse billifts en staat klaar om haar zesde procedure te plannen.

Login de vandaag, heb ik mijn eerste operatie gedaan en binnenkort zal ik de zesde ondergaan. Het doel is om de grootste kont ter wereld te hebben, en dat zal ik bereiken,” verklaarde ze.

Het model heeft ook andere cosmetische ingrepen ondergaan, zoals borstimplantaten en lipfillers, maar haar favoriete deel van het lichaam is haar achterste.

“Ik hou gewoon van het gevoel van een grote kont. Als ik loop, voel ik al het wiebelen, wiebelen, wiebelen, en ik begin opgewonden van mezelf te worden,” vertelde ze aan de Sun in 2017.

“Dat is het beste gevoel, denk ik. Mijn kont zorgt ervoor dat ik me sexy voel en dat ik me krachtig voel,” zei ze ook.

Scroll naar boven